CCSC Technology International, een bedrijf gevestigd in Hong Kong, stelt de prijs voor zijn Amerikaanse beursintroductie op $ 4, aan de onderkant van het bereik.
Technologie

CCSC Technology International, een bedrijf gevestigd in Hong Kong, stelt de prijs voor zijn Amerikaanse beursintroductie op $ 4, aan de onderkant van het bereik.

CCSC Technology International Holdings is een in Hong Kong gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van elektronische interconnectieproducten. Ze hebben onlangs $6 miljoen opgehaald door 1,4 miljoen aandelen aan te bieden voor $4 per stuk, wat aan de onderkant ligt van de verwachte bandbreedte van $4 tot $6. Verrassend genoeg bood het bedrijf 0,1 miljoen meer aandelen aan dan aanvankelijk verwacht.

Het bedrijf opereert via dochterondernemingen in Hong Kong, het vasteland van China en Nederland, waar het een verscheidenheid aan interconnectieproducten ontwerpt, produceert en verkoopt, zoals connectoren, kabels en kabelbomen. CCSC Technology richt zich op het creëren van op maat gemaakte interconnect-producten voor onder meer industriële, automobiel- en robotica-toepassingen. Het fungeert als leverancier van zowel OEM- als ODM-interconnectproducten voor productiebedrijven en bedrijven voor elektronische productiediensten.

Het klantenbestand van CCSC Technology omvat meer dan 25 landen in Azië, Europa en Amerika. Enkele van de opmerkelijke klanten zijn Maersk, Philips en Flextronics. De plannen van het bedrijf om op de Nasdaq te noteren onder het symbool CCTG en Revere Securities fungeerden als de enige bookrunner voor de deal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER