Nieuws

Celebrities Anushka Sharma and Arijit Singh among those attending India vs Pakistan ICC World Cup at Narendra Modi Stadium

Ruim een ​​miljoen fans, waaronder grote namen uit de Bollywood- en sportindustrie, hebben zich verzameld in het Narendra Modi-stadion in Ahmedabad, Gujarat, om getuige te zijn van de langverwachte ICC Wereldbekerwedstrijd tussen aartsrivalen India en Pakistan. India, dat de toss had gewonnen, koos ervoor om als eerste te fielden.

Tijdens dit grootse cricketevenement zijn talloze beroemdheden verschenen om het Indiase team te steunen. Onder de aanwezigen in het stadion zijn Anushka Sharma, de vrouw van de Indiase cricketster Virat Kohli, zanger Arijit Singh en cricketspelers Sachin Tendulkar en Dinesh Karthik.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal Arijit Singh een gevoelvol optreden geven voor de aanwezige cricketfans. Zowel India als Pakistan hebben tot nu toe elk twee wedstrijden gewonnen in het lopende ICC Cricket World Cup-toernooi. India begon zijn campagne met overwinningen op Australië en Afghanistan, terwijl Pakistan Nederland en Sri Lanka versloeg.

Historisch gezien heeft India de overhand gehad in ODI Wereldbekerwedstrijden tegen Pakistan, nadat het alle zeven ontmoetingen tussen de twee teams had gewonnen en een winstrecord van 100% had. De Indiase ODI World Cup-ploeg bestaat uit spelers als Rohit Sharma, Shubman Gill, Virat Kohli en Jasprit Bumrah. De Pakistaanse ploeg bestaat uit spelers als Babar Azam, Shaheen Afridi en Mohammad Rizwan.

Ander nieuws: Mint is nu op WhatsApp-kanalen. Blijf op de hoogte van de nieuwste financiële inzichten door u vandaag nog te abonneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER