Celtic begint op een cruciaal moment bij elkaar te komen
Sport

Celtic begint op een cruciaal moment bij elkaar te komen

Celtic verkeert momenteel in een sterke positie nu het op een cruciaal punt in het seizoen op stoom komt, terwijl hun titelrivalen struikelen. Brendan Rodgers heeft altijd volgehouden dat Celtic met zijn sterkste selectie een formidabele kracht zou zijn. Ondanks de ontbrekende aanvoerder Callum McGregor ziet het team er wederom indrukwekkend uit.

Met de finish in zicht is het onwaarschijnlijk dat Celtic zijn voorsprong zal opgeven, ongeacht de uitkomst van het resterende duel van Rangers. Het team mikt op de twaalfde titel in de Premier League in dertien seizoenen en richt zich ook op de halve finale van de Schotse beker tegen Aberdeen. Een competitie- en bekerdubbel ligt dit seizoen ruim binnen handbereik voor Celtic.

Er moet echter nog veel werk worden verzet om ervoor te zorgen dat beide trofeeën in de trofeeënkamer van Celtic Park blijven. Aberdeen heeft tijdens hun recente ontmoeting laten zien dat ze een uitdaging kunnen vormen voor Celtic. Maar als de ploeg van Rodgers naar behoren presteert, moeten ze een plek in het nationale stadion veiligstellen en het seizoen in stijl afsluiten. Zaterdag wacht de volgende uitdaging in Hampden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER