Sport

Chase Young maakt zich momenteel geen zorgen over het contract

Chase Young, een verdedigende speler, sloot zich aan bij de 49ers nadat hij vorige week door de Commanders was geruild. Hij sprak maandag op een persconferentie over zijn eerste indrukken van zijn nieuwe team. Young sprak zijn vertrouwen uit om omringd te zijn door winnaars en merkte het verschil in teamcultuur op vergeleken met zijn vorige team.

Eén reden voor Young’s ruil is dat hij in het laatste jaar van zijn rookiedeal zit. Dit leidde tot speculaties over zijn toekomst bij de 49ers, maar Young verklaarde dat zijn belangrijkste focus op dit moment het leren van het speelboek en het verbeteren van zijn positie als speler is. Als hij in de tweede seizoenshelft goed presteert, kan dat in de toekomst tot een groter contract leiden.

Hoewel het voor de 49ers misschien moeilijk is om Young te behouden als hij uitblinkt, zou zijn sterke prestatie het team ten goede komen door hen mogelijk naar een nieuwe diepe playoff-run te leiden. Ondanks de potentiële uitdagingen buiten het seizoen, zouden alle betrokkenen dit als een positief probleem beschouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER