Check out: Extremely tall rideable bicycle stands at 25 ft, 5 in
Nieuws

Check out: Extremely tall rideable bicycle stands at 25 ft, 5 in

Een paar vrienden uit Frankrijk hebben onlangs hun droom verwezenlijkt: het bouwen van 's werelds hoogste berijdbare fiets, met een hoogte van 25 voet en 5 inch. Nicolas Barrioz en David Peyrou kwamen op het idee terwijl ze iets dronken in een pub en brachten het vijf jaar lang tot leven. Ze creëerden ontwerpen en kochten materialen voordat ze twee jaar lang aan de fiets bouwden.

Barrioz vertelde dat het proces uitdagend was en veel hard werk met zich meebracht. Ondanks de obstakels waren ze succesvol in het creëren van de gigantische fiets. Het eindproduct werd officieel gecertificeerd als de hoogste berijdbare fiets ter wereld, waarmee een nieuw record werd gevestigd dat het vorige met 1 voet, 2 inch overtrof.

Terugkijkend op hun reis vertelde Barrioz hoe de ervaring zijn wereldbeeld veranderde. Hij kreeg meer zelfvertrouwen en liet zijn verlegenheid en negatieve zelfopvatting varen. Hij voelt zich nu bevoegd en gelooft dat hij elke reparatie-, bouw- of ontwerpuitdaging die op zijn pad komt, aankan. Het project was niet alleen een staaltje techniek, maar ook een persoonlijk groeimoment voor Barrioz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER