Chiefs selecteren Skyy Moore voor terugkeer van IR
Sport

Chiefs selecteren Skyy Moore voor terugkeer van IR

Skyy Moore keert terug naar het oefenveld voor de Chiefs terwijl ze zich klaarmaken voor hun divisieronde-wedstrijd tegen de Bills. Coach Andy Reid maakte tijdens zijn persconferentie van woensdag bekend dat Moore is aangewezen om terug te keren uit de geblesseerde reserve en dat zijn oefenperiode van 21 dagen binnenkort zal beginnen. Moore is uitgeschakeld sinds de overwinning in week 15 op de Patriots vanwege zwelling van zijn knie.

Als keuze voor de tweede ronde in het ontwerp van 2022 boekte Moore geen significante vooruitgang in 2023. In 14 wedstrijden in het reguliere seizoen ving hij slechts 21 passes voor 244 yards met één touchdown. Zijn rol in het team was vóór zijn knieblessure al verminderd, met slechts drie doelpunten en één vangbal in zijn laatste drie wedstrijden.

Coach Reid zei ook dat verdedigingsuitrusting Derrick Nnadi en linebacker Cam Jones woensdag niet zouden oefenen vanwege hun respectievelijke blessures. Aan de andere kant wordt van ontvanger Kadarus Toney verwacht dat hij oefent nadat hij inactief was geweest voor hun laatste wildcard-overwinning op de Dolphins.

De Chiefs zullen later op woensdag hun eerste blessurerapport van de week publiceren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER