Chrome voor pc nu compatibel met Snapdragon-processor
Technologie

Chrome voor pc nu compatibel met Snapdragon-processor

Qualcomm Technologies en Google hebben samengewerkt om een ​​versie van Chrome te lanceren die is geoptimaliseerd voor apparaten met Snapdragon-technologie. Deze speciale versie van de populaire browser is nu beschikbaar, voorafgaand aan de release van pc's op basis van Snapdragon-compatibele ARM-apparaten. Het bevat geavanceerde functies zoals experimenten met generatieve kunstmatige intelligentie, die de browse-ervaring voor gebruikers verbeteren.

Hiroshi Lockheimer, Senior Vice President van Google, benadrukte het belang van de samenwerking met Qualcomm Technologies bij het verbeteren van de Chrome-browse-ervaring voor ARM-pc's. De relatie tussen Google en Qualcomm gaat terug tot de lancering van de eerste Android-telefoon in 2008 en is sindsdien geëvolueerd naar verschillende projecten, waaronder draagbare apparaten en XR-initiatieven.

Cristiano Amon, president en CEO van Qualcomm Inc., benadrukte het belang van dit partnerschap in de context van de zich ontwikkelende pc-industrie. De nieuwe versie van Chrome voor Snapdragon laat de mogelijkheden van de browser zien en bereidt de weg voor een revolutie in het gebruik van Windows-pc's, met de belofte van verbeterde snelheid, beveiliging en bruikbaarheid. Chrome voor Windows op Snapdragon is nu beschikbaar om te downloaden.

Naast deze samenwerking zijn er in 2024 verschillende top PornHub video-downloadersoftware-opties voor Windows, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk video's kunnen downloaden. Deze tools bieden een handige manier om toegang te krijgen tot inhoud van streamingplatforms zoals PornHub.

Over het geheel genomen vertegenwoordigt de samenwerking tussen Qualcomm Technologies en Google een belangrijke stap in de richting van het bevorderen van technologie en het verbeteren van de gebruikerservaring in de digitale ruimte. Met hun gecombineerde expertise zijn ze klaar om innovatie te stimuleren en de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in de wereld van technologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER