Technologie

Ciena’s 400ZR-technologie stimuleert de uitbreiding van snelle cloud-opritten

Momentum, een wereldwijde leverancier van beheerde clouddiensten en beheerde netwerkoplossingen van de volgende generatie, maakt gebruik van Ciena’s Waveserver 5 interconnect-platform voor snelle connectiviteit met cloud computing-platforms zoals Microsoft Azure. Door deze overstap naar 400G-technologie kan Momentum tegemoetkomen aan de toenemende vraag in het grootstedelijk gebied en profiteren van kansen als Microsoft Azure ExpressRoute-partner. Hierdoor kunnen hun klanten in verschillende sectoren profiteren van een flexibeler, schaalbaarder en betrouwbaarder netwerk. Bovendien helpt de 400ZR-oplossing van Ciena Momentum om zijn cloudaanbod te verbeteren en tegelijkertijd het stroomverbruik en de benodigde ruimte te verminderen.

Momentum profiteert ook van Ciena’s Coherent ELS open lijnsysteem, dat een lagere latentie en operationele eenvoud biedt. Hierdoor kan Momentum hun klanten ervaringen van hogere kwaliteit bieden. De Manage, Control and Plan (MCP)-domeincontroller van Ciena zorgt voor end-to-end netwerkzichtbaarheid en -zekerheid.

Ande Hornig, Executive Vice President Network Services bij Momentum, benadrukt het vermogen om efficiënt en duurzaam aan de bandbreedtebehoeften van hun zakelijke klanten te voldoen met Ciena’s samenhangende plug-in technologie.

Kevin Sheehan, CTO van Amerika bij Ciena, benadrukt dat de WL5n 400ZR- en Coherent ELS-oplossingen Momentum in staat stellen de capaciteit snel te vergroten en nieuwe circuits en diensten toe te voegen zonder dure infrastructuurupgrades. Deze flexibiliteit is cruciaal om aan de eisen van cloudklanten te voldoen en tegelijkertijd de kosten beheersbaar te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER