Cloudy with a chance of rain, temperatures reaching 17°C
Nieuws

Cloudy with a chance of rain, temperatures reaching 17°C

Het weer van woensdag in Kroatië zal naar verwachting gematigd tot overwegend bewolkt zijn met af en toe regen, vooral in de Adriatische Zee en aangrenzende gebieden. De hoogste luchttemperaturen zullen variëren van 6 tot 12 graden Celsius, en aan de Adriatische Zee tussen 12 en 17 graden Celsius, volgens voorspellingen van het State Hydrometeorological Institute.

Er wordt verwacht dat de regen in het tweede deel van de dag frequenter zal zijn, vooral in het bredere Rijeka-gebied en in Gorska Hrvatska, en er wordt verwacht dat deze overvloedig zal zijn. In de ochtend kan er in het binnenland lichte neerslag vallen die bij contact met de koude grond kan bevriezen. De wind waait naar verwachting zwak tot matig uit het zuidwesten en zuiden, vooral in de bergen waar de wind krachtig kan zijn. Op zee worden matige tot krachtige zuidelijke en zuidelijke winden verwacht, met kans op lokale stormachtige omstandigheden.

Donderdag wordt naar verwachting bovengemiddeld warm, gevolgd door een temperatuurdaling en kans op sneeuw. Er wordt voorspeld dat de wind naar het noordoosten en noordwesten draait, met een krachtige en stormachtige storm. Op 20 januari wordt opklaringen verwacht, gevolgd door een merkbare afkoeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER