CMCC werkt samen met General Dynamics Bath Iron Works om innovatieve productietechnologie te implementeren
Technologie

CMCC werkt samen met General Dynamics Bath Iron Works om innovatieve productietechnologie te implementeren

Central Maine Community College (CMCC) is verheugd de lancering aan te kondigen van een nieuw kortetermijntrainingsprogramma voor productietechnologie in samenwerking met General Dynamics Bath Iron Works. Dit programma is ontworpen om studenten essentiële vaardigheden en praktische ervaring te bieden, en hen voor te bereiden op een lonende carrière in de productie-industrie.

Het programma duurt 3 weken, waarbij van de studenten wordt verwacht dat ze 40 uur per week volgen, in totaal 120 uur. Studenten ontvangen elke week een presentiebonus van $ 500, en het programma is 100% gratis. Om deel te nemen aan het programma is geen eerdere ervaring vereist.

Het trainingscurriculum omvat een uitgebreid scala aan onderwerpen, waaronder technische wiskunde, bediening en veiligheid van hand- en elektrisch gereedschap, bediening van luchtgereedschap, zuurstofsnijden, spoorlassen, basislay-out, materiaalhantering, boren en bevestigen, en andere essentiële productievaardigheden. Na succesvolle afronding van de training krijgen gekwalificeerde studenten de gelegenheid om te interviewen met General Dynamics Bath Iron Works.

Degenen die geïnteresseerd zijn in het programma kunnen contact opnemen met Kerry Fitzgerald, Student Navigator, via [email protected] of 207-755-5229. Dwayne Conway, decaan van Workforce Development van Central Maine Community College, uitte zijn enthousiasme over het programma en benadrukte het doel om toegankelijke, hoogwaardige training te bieden die onmiddellijke financiële prikkels en carrièremogelijkheden biedt. Dit programma demonstreert de toewijding van CMCC aan het bevorderen van de economische groei en het bieden van wegen naar succes voor Mainers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER