Colorado Rapids neemt het op tegen Real Salt Lake na een nulzege.
Sport

Colorado Rapids neemt het op tegen Real Salt Lake na een nulzege.

De Colorado Rapids zullen het opnemen tegen Real Salt Lake in een langverwachte wedstrijd in Sandy, Utah. De Rapids staan ​​momenteel tweede in de Western Conference met een record van 6-4-3, terwijl Real Salt Lake bovenaan de conferentie staat met een record van 7-2-4.

Volgens de odds van BetMGM Sportsbook heeft Real Salt Lake de voorkeur om te winnen met een lijn van -137, terwijl Colorado een odd van +333 heeft. De over/under voor het totaal aantal doelpunten in het spel is vastgesteld op 2,5. Beide teams presteren sterk, waarbij de Rapids in hun laatste wedstrijd een 1-0 shutout boekten tegen de Vancouver Whitecaps.

Real Salt Lake was dominant in conferentiewedstrijden en beschikte over een record van 5-1-3. Ze hebben een 3-1 record in wedstrijden die door één doelpunt worden beslist. Aan de andere kant hebben de Rapids een record van 5-3-2 tegen Western Conference-teams en staan ​​momenteel op de zesde plaats in de conferentie met 21 doelpunten, onder leiding van Rafael Navarro met zeven.

Dit wordt de tweede ontmoeting tussen de twee teams dit seizoen, waarbij de Rapids de laatste wedstrijd met 2-1 winnen. Toppresteerders om naar te kijken in deze wedstrijd zijn onder meer Christian Arango, die elf doelpunten heeft gescoord voor RSL, en Navarro, die zeven doelpunten heeft gemaakt voor de Rapids.

Wat de recente prestaties betreft, heeft Real Salt Lake een record van 6-1-3 in hun laatste tien wedstrijden, terwijl de Rapids een record van 5-3-2 hebben. Beide teams waren aanvallend sterk, met RSL gemiddeld 1,8 doelpunten per wedstrijd en de Rapids gemiddeld 1,7 doelpunten per wedstrijd.

Er wordt verwacht dat een aantal spelers voor beide teams uitgeschakeld zullen zijn vanwege blessures, waaronder Jose Kevin Bonilla en Pablo Ruiz voor RSL, en Kimani Stewart-Baynes en Daniel Chacon voor de Rapids. De verwachting is dat het een spannend duel wordt tussen twee topteams in de Western Conference.

LAAT EEN REACTIE ACHTER