Sport

Colts nemen deel aan de maandagtraining met Sammy Watkins

De Indianapolis Colts willen hun ontvangende korps versterken en hebben hun zinnen gezet op een ervaren vrije agent. In hun zoektocht naar hulp voerden de Colts onlangs een training uit met Sammy Watkins, zoals gerapporteerd door Ian Rapoport van NFL Media. Watkins, die vorig jaar voor het laatst voor de Ravens speelde, speelde in drie wedstrijden. Tijdens het reguliere seizoen ving hij drie passes voor 119 yards, gevolgd door één ontvangst voor 12 yards in het naseizoen. Voorafgaand aan zijn tijd bij de Ravens bracht Watkins in 2022 ook negen wedstrijden door bij de Packers, waar hij 123 vangsten verzamelde voor 206 yards.

Watkins, 30 jaar oud, werd geselecteerd als nummer 4 overall keuze in het ontwerp van 2014 en bracht aanvankelijk drie seizoenen door bij de Buffalo Bills voordat hij in augustus 2017 werd verhandeld naar de Los Angeles Rams. Na zijn periode bij de Rams sloot hij zich aan bij de Kansas City Chiefs gedurende drie seizoenen en won uiteindelijk met het team de Super Bowl LIV. In 2021 speelde Watkins voor de Baltimore Ravens. Gedurende zijn carrière heeft hij in totaal 364 ontvangsten geregistreerd voor 5.384 yards en 34 touchdowns.

Vooruitkijkend zullen de Colts het zondag in Duitsland opnemen tegen de New England Patriots, en de overname van Watkins zou mogelijk diepte en ervaring kunnen toevoegen aan hun ontvangende korps terwijl ze streven naar succes in de komende wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER