Nieuws

Column over gezondheid: de transformatieve kracht van bladeren omarmen

Momenteel ervaren we het levendige en kleurrijke herfstseizoen hier op Shelter Island. De veranderende bladeren hebben een prachtig landschap gecreëerd vol met een regenboog van herfstkleuren. Het is tijdens dit seizoen van dynamische verandering dat we de kans hebben om nieuwe gewoonten te creëren waardoor we ons net zo levendig zullen voelen.

Als er iets in uw leven is dat u graag zou willen veranderen, bedenk dan hoe dit uw levenskwaliteit enorm zou kunnen verbeteren. Stel dat u bijvoorbeeld wilt stoppen met het eten van suiker. In plaats van deze verandering te benaderen met negatieve gedachten als ‘Ik mag geen suiker’, probeer het op een positieve manier te herformuleren. Concentreer u op hoe goed u zich voelt als u gezond eet, of hoeveel u houdt van de manier waarop uw lichaam eruitziet en aanvoelt als u voor gezonde lekkernijen kiest. Door de positieve positie te vinden, kun je gemakkelijk de voordelen van deze verandering zien en jezelf de zelfondersteuning geven die nodig is om deze te verwezenlijken.

Je kunt deze aanpak toepassen op elke nieuwe gewoonte die je wilt ontwikkelen. Vergeet niet om te streven naar consistentie in plaats van naar perfectie. Probeer het 30 dagen en kijk wat er gebeurt. Misschien kun je het zelfs de bijnaam ‘een nieuw blad omdraaien’ geven.

Suzette Smith is de eigenaar van Shelter Island Pilates, een studio die al 20 jaar actief is op Shelter Island. Ze bieden het hele jaar door privé-, groeps- en virtuele lessen aan. Bezoek hun website op shelterislandpilates.com voor meer informatie en om hun nieuwe virtuele lessen te verkennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER