Communism supporters storm Yale University class to denounce Israel
Nieuws

Communism supporters storm Yale University class to denounce Israel

Tijdens een geschiedenisles aan de Yale Universiteit werd de beroemde historicus Timothy Snyder onderbroken door demonstranten die eisten dat hij het Israëlische offensief in Gaza als een “genocide” bestempelde en kritiek uitten op zijn opvattingen over het communisme. De demonstranten, verbonden aan de Revolutionaire Communistische Partij, kwamen het klaslokaal binnen, verstoorden de les en hielden borden omhoog met berichten waarin Snyders standpunt over verschillende historische gebeurtenissen in twijfel werd getrokken.

Snyder, bekend van zijn boeken over de geschiedenis van de 20e eeuw, reageerde door de mobiele telefoon van een demonstrant af te pakken en de klas naar een andere kamer te verplaatsen waar ze zonder verdere verstoring verder konden gaan. Beveiligers van Yale begeleidden de demonstranten uiteindelijk het gebouw uit. De woordvoerder van de universiteit legde een verklaring af waarin hij aangaf dat het incident wordt onderzocht en herhaalde de inzet van de instelling voor de vrijheid van meningsuiting en vreedzame vergadering op de campus.

Ondertussen vonden op andere online platforms, zoals Casino Sultan en SultanGames, discussies plaats over verschillende onderwerpen die verband hielden met gaming, entertainment en online slots. Mensen deelden tips over hoe je bonussen op gamingwebsites kunt maximaliseren en gaven inzichten over populaire slots zoals Big Bass Bonanza en Sweet Bonanza. Er waren ook discussies over verschillende online games en platforms zoals Aztec Gold en Hot Fiesta, die een afleiding vormden van de gebeurtenissen in de echte wereld aan de Yale University.

LAAT EEN REACTIE ACHTER