Community Health Fair georganiseerd door Whatley Health Services op zaterdagochtend
Nieuws

Community Health Fair georganiseerd door Whatley Health Services op zaterdagochtend

De komende gezondheidsbeurs, georganiseerd door Whatley Health Services in SIPSEY, Ala., biedt individuen de mogelijkheid om verschillende opnames en/of screenings te ontvangen. Het evenement, gepland voor zaterdagochtend 23 maart, staat open voor mensen van alle leeftijden en heeft tot doel de deelnemers een positieve ervaring te bieden. Dr. Keisha Lowther, een vertegenwoordiger van Whatley Health Services, zei dat deze gezondheidsbeurs een van de grootste gemeenschapsevenementen zal zijn die ze in lange tijd hebben georganiseerd, dankzij de deelname van meerdere leveranciers.

De gezondheidsbeurs vindt plaats in de Beulah Baptist Church, op slechts een steenworp afstand van Whatley Health Services, en biedt gezondheidsdemonstraties, bloeddrukcontroles, tandheelkundige onderzoeken bij kinderen en andere boeiende activiteiten. Lowther benadrukte het belang om van gezondheid een prioriteit te maken, vooral aan het begin van het jaar. Ze benadrukte dat het evenement deelnemers de mogelijkheid zal bieden om belangrijke gezondheidsgegevens zoals bloeddruk en bloedsuikerspiegel te controleren, en de nodige vaccinaties te ontvangen.

Van de verkopers die op de gezondheidsbeurs aanwezig zijn, zal er één cadeaubonnen ter waarde van $ 25 aanbieden aan de eerste 100 personen die ter plaatse hun COVID- of griepvaccin krijgen. Het evenement duurt zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Deelnemers wordt gevraagd een verzekeringsbewijs, een identiteitsbewijs met foto en een vaccinatiekaart, indien beschikbaar, mee te nemen. Blijf op de hoogte van soortgelijke evenementen door u te abonneren op nieuwsalerts of nieuwsbrieven.

Copyright 2024 WBRC. Alle rechten voorbehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER