Nieuws

Corey Seager Delivers Fiery Remarks About Astros During Rangers World Series Parade

Na een historische overwinning zijn de Texas Rangers de kampioenen van de World Series 2023 geworden. Mackenzie Salmon duikt in de opmerkelijke play-offprestaties van het team die hen naar deze gedenkwaardige overwinning hebben geleid. Eén speler die een belangrijke rol speelde in de overwinning van de Rangers is Corey Seager, de korte stop van het team. Seager, die eerder de World Series MVP-titel won, toonde opnieuw zijn uitzonderlijke vaardigheden en ontving voor de tweede keer in zijn carrière de MVP-titel. Zijn uitzonderlijke prestatie bracht de Rangers ertoe de Arizona Diamondbacks te verslaan in een serie van vijf wedstrijden.

De weg naar de overwinning was niet gemakkelijk voor de Rangers. Naast hun overwinning op de Diamondbacks zegevierden ze ook tegen formidabele tegenstanders zoals de Tampa Bay Rays, Baltimore Orioles en hun al lang bestaande rivalen, de Houston Astros. Het waren echter de Astros die de Rangers van onverwachte brandstof voorzagen. Voorafgaand aan de World Series maakte Astros derde honkman Alex Bregman een grapje over de Rangers. Seager citeert de woorden van Bregman tijdens de kampioensparade van de Rangers en herinnert iedereen aan de twijfel die werd geuit over het vermogen van het team om te winnen. De krachtige verklaring van Seager vond weerklank bij zijn teamgenoten en fans en vierde de welverdiende overwinning van de Rangers.

Vooral de botsing tussen de Rangers en de Astros in de World Series was belangrijk. De Astros hadden hun derde opeenvolgende titel in de American League West-divisie behaald, deels dankzij de nederlagen van de Rangers in de laatste wedstrijden van het reguliere seizoen. De treiterende woorden van Bregman leken te impliceren dat het falen van de Rangers om de World Series te winnen een gegeven was. Dit verhaal werd echter snel omgedraaid toen de Rangers titelverdediger Astros uitschakelden in een spannende Game 7 die op 11-4 eindigde. Het was een verbluffende overwinning voor de Rangers, vooral gezien het feit dat deze zich afspeelde op het thuisveld van de Astros, Minute Maid Park.

Vanwege zijn uitstekende prestaties tijdens de Fall Classic werd Seager terecht uitgeroepen tot World Series MVP. Hij toonde zijn bekwaamheid op het veld, met een slaggemiddelde van .286, drie homeruns, zes hits, zes RBI en zes gescoorde punten in de reeks van vijf wedstrijden. Seager had eerder de World Series MVP-titel gewonnen tijdens het COVID-19-bubbelseizoen in 2020, toen hij lid was van de Los Angeles Dodgers. Helaas konden de Dodgers vanwege de pandemie geen kampioensparade houden. Daarom zou de komende parade ter ere van de overwinning van de Rangers de eerste van Seager zijn, wat zou bijdragen aan de opwinding en vreugde rond de triomf van het team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER