Corey Seager gaat naar de tuin met een soloschot (8)
Sport

Corey Seager gaat naar de tuin met een soloschot (8)

Ranger Suárez is aan een opmerkelijke reeks bezig en schrijft geschiedenis met zijn prestaties op de werpersheuvel. In zijn laatste 10 starts heeft hij 9 wedstrijden gewonnen en een indrukwekkende ERA van minder dan 1,50 behouden. Deze prestatie plaatst hem in elitegezelschap, aangezien slechts drie andere werpers sinds 1913 deze prestatie hebben geleverd.

In de laatste wedstrijd schakelde Suárez 10 slagmensen met drie slag uit, wat zijn dominantie op het veld aantoonde. De Phillies kregen ook een boost van Bryce Harper, die zijn elfde homerun van het seizoen sloeg. Met hun gezamenlijke inspanningen wisten de Phillies een 5-2 overwinning op de verdedigende World Series-kampioen veilig te stellen.

De uitzonderlijke pitching van Suárez, gecombineerd met de aanvallende bijdragen van Harper, heeft de Phillies geholpen om warm te blijven en hun winning streak voort te zetten. Deze overwinning is een bewijs van het talent en de vastberadenheid van het team bij hun streven naar succes in de komende wedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER