Sport

Cowboys plaatsen Leighton Vander Esch en CJ Goodwin op de gewonde reserve

De Cowboys hebben enkele wijzigingen aangebracht in hun selectie ter voorbereiding op hun komende wedstrijd tegen de Chargers. Ze hebben linebacker Leighton Vander Esch en speciaal teamer CJ Goodwin op de geblesseerde reserve geplaatst. Vander Esch liep in hun vorige wedstrijd tegen de 49ers een nekblessure op, terwijl Goodwin een borstblessure opliep. Als gevolg daarvan staan ​​beide spelers niet op het 53-man roster.

Om de leegte te vullen die Vander Esch en Goodwin heeft achtergelaten, hebben de Cowboys een aantal nieuwe toevoegingen gedaan. Ze hebben het defensieve einde Tyrus Wheat gepromoveerd vanuit de oefenploeg en cornerback Nahshon Wright geactiveerd vanuit de geblesseerde reserve. Deze bewegingen zijn gericht op het versterken van de verdediging van het team.

Naast deze veranderingen hebben de Cowboys ook enkele aanpassingen aangebracht aan hun oefenploeg. Running back Malik Davis en linebacker Malik Jefferson zijn uit de oefenploeg gehaald voor de komende wedstrijd op maandagavond. Het lijkt erop dat de Cowboys een proactieve aanpak hanteren om ervoor te zorgen dat ze over de juiste spelers beschikken om effectief te kunnen concurreren.

Ten slotte is het de moeite waard om op te merken dat, hoewel linebacker Rashaan Evans vorige week werd getekend bij de oefenploeg, hij niet is opgeroepen voor de komende wedstrijd tegen de Chargers. De redenen voor deze beslissing zijn onduidelijk, maar het suggereert dat de technische staf heeft vastgesteld dat andere spelers beter geschikt zijn voor de huidige situatie.

Over het algemeen hebben de Cowboys een aantal strategische wijzigingen aangebracht in hun selectie voorafgaand aan hun wedstrijd tegen de Chargers. De toevoeging van nieuwe spelers en de toename van anderen uit de oefenploeg demonstreren de toewijding van het team om de nodige aanpassingen door te voeren om een ​​competitieve opstelling te kunnen opstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER