Creating a Christmas Fairy Tale: How my family and I transformed our home into a holiday paradise in Zagreb
Nieuws

Creating a Christmas Fairy Tale: How my family and I transformed our home into a holiday paradise in Zagreb

December is een bijzondere tijd voor Mirjana Molnar en haar familie. Zij kijken met grote vreugde uit naar deze periode van het jaar. Ze houden van de glitters, glitters, gloeilampen en de geur van glühwein die hun huis vult. Mirjana begint begin december met decoreren om de kerstmagie zo lang mogelijk te laten duren. Ze vindt het geweldig hoe haar familie samenkomt om deel te nemen aan de versiering, waarbij elke versiering zijn plaats en betekenis heeft.

De dennenboom is het hoogtepunt van de kerstversiering, waarbij Mirjana kiest voor een witte kunstden die perfect past in de moderne en elegante sfeer van het huis. Ze besteedt aandacht aan elk detail en schildert zelfs de mand om bij het algemene thema te passen.

Mirjana houdt ervan om kleuren te combineren en gebruikt deze vaardigheid om een ​​elegante kerstpresentatie in haar huis te creëren. Ze versiert de ruimte met zilverroze versieringen, roze rozen en een wit, ruig tapijt om sneeuw na te bootsen.

De versieringen reiken verder dan alleen de dennenboom en Mirjana maakt zelfs haar eigen adventskrans als onderdeel van haar hobby. Ze houdt van het proces waarbij haar ideeën voor kerstdecoratie werkelijkheid worden en denkt al na over de decoraties voor volgend jaar.

Hoewel ze dol is op het hele proces van decoreren, is haar favoriete onderdeel de harmonie en vreugde die het haar gezin oplevert terwijl ze zich voorbereiden op de komende feestdagen. Ze geeft echter toe dat het opruimen van alles na de feestdagen het meest uitdagende onderdeel is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER