CSI huldigt nieuw Transportation Technology Center in
Technologie

CSI huldigt nieuw Transportation Technology Center in

De baanbrekende ceremonie voor het nieuwe Transportation Technology Center aan het College of Southern Idaho werd bijgewoond door personeel van het college, regeringsleiders en leden van de Twin Falls-gemeenschap. De Dean of General and Transfer Education, Tiffany Seeley-Case, sprak over hoe het centrum een ​​knooppunt zal worden voor uitmuntendheid op het gebied van onderwijs en de ontwikkeling van arbeidskrachten, waarbij individuen worden voorbereid op de eisen van de moderne transport- en landbouwindustrie. De ceremonie omvatte opmerkingen van Idaho luitenant-gouverneur Scott Bedke, CSI-president L. Dean Fisher, vice-burgemeester van Twin Falls Jason Brown en anderen.

Het nieuwe Transportation Technology Center zal ongeveer 28.000 vierkante meter groot zijn en zal de Heavy Equipment Ag Technology- en Diesel Technology-programma's van de universiteit huisvesten. Het centrum zal ook sectoropleidingen ondersteunen en een duale kredietsamenwerking met het Twin Falls School District uitbreiden. Dit project wordt gefinancierd door het Idaho Department of Public Works en CSI, met een totaal budget van $ 15 miljoen. Starr Corporation zal optreden als bouwmanager voor het project.

Luitenant-gouverneur Scott Bedke benadrukte de vraag naar goed opgeleide werknemers in de transport- en landbouwsector, met vacatures voor 600 afgestudeerden in Idaho. Hij benadrukte het belang van gespecialiseerde training in faciliteiten zoals het nieuwe Transportation Technology Center. Het centrum zal naar verwachting in oktober 2025 worden geopend. Eden Turner behandelt onderwijs en politiek voor de Times-News en is te bereiken op 208-735-3241 of [email protected]. Abonneer u op de Daily Headlines-nieuwsbrief en ontvang lokaal nieuws in uw inbox.

LAAT EEN REACTIE ACHTER