CTS breidt haar bereik uit met een nieuw kantoor in Texas
Technologie

CTS breidt haar bereik uit met een nieuw kantoor in Texas

Communication Technology Services (CTS) heeft onlangs een nieuw kantoor geopend in Carrollton, Texas, wat de toewijding van het bedrijf aan innovatie op het gebied van draadloze connectiviteitsoplossingen demonstreert. Deze uitbreiding betekent een belangrijke stap voorwaarts voor CTS in haar streven om te groeien en tegemoet te komen aan de behoeften van belangrijke markten in de Verenigde Staten. Met dit nieuwe kantoor is CTS nu aanwezig op 16 locaties in grote stedelijke gebieden, waardoor zijn positie als toonaangevende leverancier van connectiviteitsoplossingen voor gebouwen en campussen wordt verstevigd.

De beslissing om het nieuwe kantoor in Carrollton te vestigen was strategisch, gezien de dynamische zakelijke omgeving en het bloeiende technologie-ecosysteem in het gebied. Deze locatie in de metroplex van Dallas biedt CTS toegang tot een pool van talent en middelen die haar inspanningen zullen ondersteunen om klanten te bedienen en innovatie in de regio te stimuleren. Bovendien zal het Carrollton-kantoor samenwerken met een bestaand kantoor in Spring, Texas, waardoor volledige dekking en ondersteuning in de hele regio wordt gegarandeerd.

Shane Rubin, Executive Vice President van National Operations bij CTS, uitte zijn enthousiasme over het nieuwe kantoor in Texas en benadrukte de kansen die het voor het bedrijf biedt. Door zijn aanwezigheid in Texas uit te breiden, wil CTS zijn klanten in de regio beter bedienen en tegelijkertijd de samenwerking met lokaal talent en partners bevorderen om verdere groei en ontwikkeling te cultiveren.

CTS staat bekend om het leveren van op maat gemaakte, carrier-grade connectiviteitsoplossingen voor bedrijven en mobiele netwerkexploitanten, waarbij complexe netwerkuitdagingen met precisie worden aangepakt. Via zijn geavanceerde ontwerp- en netwerkoperatiecentra biedt CTS toonaangevende klantenservice en de expertise voor het ontwerpen, bouwen en ondersteunen van connectiviteitsoplossingen die missiekritieke applicaties voor zijn klanten mogelijk maken. Bezoek cts1.com voor meer informatie over CTS en haar diensten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER