CTS vergroot aanwezigheid in Texas met nieuwe kantooruitbreiding
Technologie

CTS vergroot aanwezigheid in Texas met nieuwe kantooruitbreiding

Communication Technology Services (CTS), een leverancier van connectiviteitsoplossingen voor gebouwen en campussen, heeft onlangs een nieuw kantoor geopend in Carrollton, Texas. Deze uitbreiding is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf omdat het wil blijven innoveren en groeien in belangrijke markten. Met dit nieuwe kantoor heeft CTS nu in totaal 16 locaties in grote stedelijke gebieden in de Verenigde Staten, ter ondersteuning van activiteiten om te voldoen aan de toenemende vraag naar draadloze bedrijfsnetwerken.

De beslissing om het nieuwe kantoor in de metroplex van Dallas te openen was strategisch, gezien de levendige zakelijke omgeving en het technologische ecosysteem. Deze locatie zal dienen als knooppunt voor de regio en zal een team van professionals huisvesten dat zich toelegt op het stimuleren van innovatie en het leveren van uitzonderlijke service aan klanten. Het zal samenwerken met een bestaand kantoor in Spring, Texas, een voorstad van Houston, om volledige dekking in de hele regio te bieden.

Shane Rubin, Executive Vice President van National Operations bij CTS, uitte zijn enthousiasme over de oprichting van een nieuw kantoor in Texas. Hij benadrukte dat de nieuwe locatie niet alleen de klantenservice in de regio zal verbeteren, maar ook de samenwerking met lokaal talent en partners zal vergemakkelijken, waardoor nieuwe groeimogelijkheden worden gecreëerd.

CTS staat bekend om het leveren van op maat gemaakte, carrier-grade connectiviteitsoplossingen voor bedrijven en mobiele netwerkoperators. Met geavanceerde ontwerp- en netwerkoperatiecentra biedt CTS toonaangevende klantenservice en de mogelijkheid om connectiviteitsoplossingen voor bedrijfskritische applicaties te ontwerpen, bouwen, uitvoeren en ondersteunen. Bezoek cts1.com voor meer informatie over CTS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER