Cyclist Rescued After Clinging to Tree During Flooding for 20 Minutes
Nieuws

Cyclist Rescued After Clinging to Tree During Flooding for 20 Minutes

In Bad Abbach, Beieren, bevond een jonge man zich in een precaire situatie toen hij in het water terechtkwam toen hij probeerde een voetgangersbrug over te steken die vanwege overstromingen gesloten was. De 17-jarige fietser werd meegesleurd door de sterke stroming van de Donau, maar wist zich ongeveer twintig minuten vast te houden aan een boom totdat de reddingswerkers arriveerden.

Volgens berichten werden de hulpdiensten opgeroepen door voorbijgangers die getuige waren van de hachelijke situatie van de jongeman. De brandweer en waterreddingsdiensten uit Bad Abbach hebben de fietser met succes in veiligheid gebracht, waardoor een mogelijke verdrinking ternauwernood werd afgewend.

Gelukkig kwam de jongeman ongedeerd uit de beproeving, hoewel hij daarbij zijn fiets verloor. De brandweer waarschuwde het publiek om weg te blijven uit overstromingsgevoelige gebieden om te voorkomen dat ze zichzelf in gevaar zouden brengen en de reddingsoperaties zouden bemoeilijken. Het incident herinnerde ons op sterke wijze aan de gevaren die overstromingen met zich meebrengen en hoe belangrijk het is om in dergelijke situaties voorzichtig te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER