De AI-mogelijkheden van de Samsung Galaxy S24 komen in mei naar de S22, Z Fold 4 en Z Flip 4
Technologie

De AI-mogelijkheden van de Samsung Galaxy S24 komen in mei naar de S22, Z Fold 4 en Z Flip 4

De volgende apparaten van Samsung die kunstmatige intelligentie-functies krijgen, zijn de Galaxy S22-familie, de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 opvouwbare tablets, en de Galaxy Tab S8-tablets. Deze functies worden geïntroduceerd bij de mei-distributie van de One UI 6.1-update. Deze update is bedoeld om oudere apparaten de AI-functies te bieden die in februari met de Galaxy S24 werden geïntroduceerd, zoals 'Circle to search', Photo Assistant en Real-time Translation.

De One UI 6.1-update is al gedistribueerd voor apparaten als de Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 en Galaxy Tab S9, waardoor 8,8 miljoen gebruikers toegang hebben tot deze Galaxy AI-functies en deze kunnen gebruiken. Samsung verwacht dat tegen het einde van het jaar ruim 100 miljoen gebruikers over de hele wereld de Galaxy AI-functies zullen gebruiken.

Om dit doel te bereiken heeft Samsung een tweede ronde van de One UI 6.1-update aangekondigd, die vanaf mei slimme functies zal toevoegen aan de Galaxy S22-serie, de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 opvouwbare telefoons, en de Galaxy Tab S8-serie tablets. Het bedrijf streeft er voortdurend naar om de gebruikerservaring te verbeteren en het bereik van zijn AI-technologie uit te breiden.

Naast deze update heeft Samsung ook een reeks nieuwe producten en diensten geïntroduceerd, waaronder het Babelcube-platform voor het vertalen van boeken, een blogdirectory over thuissauna's en diverse persberichten over onderwerpen als digitale kortingsbonnen, medische marihuanabehandeling en kwantumtherapie. -aangedreven AI. Deze innovaties weerspiegelen de toewijding van Samsung aan het bevorderen van technologie en het verbeteren van de levens van zijn gebruikers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER