De ANGI Award 2023 beloont de beste producten die in Italië zijn gemaakt
Technologie

De ANGI Award 2023 beloont de beste producten die in Italië zijn gemaakt

Tijdens de prijsuitreiking werden meer dan 30 prijzen uitgereikt om opmerkelijke projecten in de zakenwereld en startups te belonen, en om hulde te brengen aan belangrijke vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld en de heersende klasse die uitblonken in hun professionele carrière. Bij de ceremonie waren leden van vooraanstaande Italiaanse en Europese instellingen aanwezig, en het evenement werd door het publiek gevierd, wat het succes en de kwaliteit van de inhoud benadrukte.

Tijdens het evenement spraken de directeur van de bureaus van het Europees Parlement in Italië en het hoofd van de communicatievertegenwoordiging van de Europese Commissie in Italië tot de panelleden. Carlo Corazza, directeur van de bureaus van het Europees Parlement, en Massimo Pronio, hoofd communicatie, presenteerden tijdens de prijsuitreiking. Ook aanwezig bij de prijsuitreiking waren prominente nationale vertegenwoordigers, zoals het raadslid dat verantwoordelijk is voor het jeugdbeleid, Lorenzo Marinone, die de gemeente Rome vertegenwoordigde en de groeten bracht van burgemeester Gualtieri. Hij zei dat het innovatieve en creatieve erfgoed van Italië enorm is en ondersteund moet worden, beginnend bij jonge onderzoekers.

Er waren belangrijke sprekers, waaronder ANGI-president Gabriele Ferrieri. Bovendien was ook professor Roberto Baldassari aanwezig, die tijdens de ceremonie het tweede deel van het ANGI Research Observatory sprak en presenteerde. Daarnaast is hij directeur van de wetenschappelijke commissie van ANGI en algemeen directeur van LAB21.01, waarbij hij statistieken vermeldt uit onderzoeken die in heel Italië zijn uitgevoerd over jongeren en innovatie.

Het evenement richtte zich ook op het identificeren van de uitdagingen waarmee alle bedrijven te maken hebben tijdens het innovatieproces. De kansen en belonende initiatieven werden erkend en er werden jaarverslagen gedeeld over de 6e Innovation Oscars – ANGI Award 2023.

Om het uitzonderlijke potentieel in de hoofden van jonge Italiaanse ondernemers te prijzen, werden prijzen uitgereikt aan verschillende projecten en initiatieven, die een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het land vertegenwoordigen – elk een verhaal van visie, doorzettingsvermogen en succes dat nieuwe mogelijkheden opent.

Ten slotte ging er ook erkenning naar Italpress vanwege haar 35 jaar activiteiten, en werden er speciale vermeldingen gegeven aan unieke leiders en bedrijven. Een breed scala aan startups werd bekroond in categorieën als Energie & Milieu, Smart City en Nieuwe Technologieën, Digitale Gezondheid, Duurzaamheid & Foodtech, Blockchain en Digitale Industrie, Robotica en AI & VR.

LAAT EEN REACTIE ACHTER