De basis van goede technologie: goede gegevens
Technologie

De basis van goede technologie: goede gegevens

Goede technologie in de landbouw begint met het beschikken over gegevens van goede kwaliteit. Zonder schone data zullen de beloften van generatieve kunstmatige intelligentie in de landbouw niet worden gerealiseerd. Amie Thesingh van Wilbur Ellis benadrukt het belang van samenwerking op het gebied van data en technologie in de hele sector om boeren zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Thesingh wijst erop dat de basis van elke technologie, inclusief generatieve AI, goede data is. Ze benadrukt dat technologie er niet op gericht moet zijn het bestaande systeem volledig op zijn kop te zetten, maar eerder moet werken aan de integratie van verschillende technologieën om een ​​meer samenhangende oplossing voor boeren te creëren. Deze gezamenlijke aanpak omvat het samenbrengen van verschillende ideeën en technologieën om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van boeren.

De verschuiving naar een meer collaboratieve ecosysteembenadering in de landbouw wordt gezien als een opwindende kans om beter aan de behoeften van boeren te voldoen. Thesingh is van mening dat het oplossen van de uitdagingen waarmee boeren worden geconfronteerd niet gaat over het vinden van een eenhoornoplossing, maar eerder over het op de juiste manier samenstellen van verschillende onderdelen. Deze aanpak omvat het combineren van verschillende technologieën en ideeën om een ​​meer omvattende oplossing voor telers te creëren.

Amie Thesingh, president van ag solutions en chief technology officer bij Wilbur-Ellis, onderstreept het belang van samenwerking en integratie bij het stimuleren van technologische vooruitgang in de landbouw. Door zich te concentreren op het voortbouwen op gegevens van goede kwaliteit en het integreren van verschillende technologieën, kan de industrie werken aan effectievere oplossingen waar boeren baat bij hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER