De beste Vogue zakelijke artikelen van 2023
Nieuws

De beste Vogue zakelijke artikelen van 2023

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste modenieuws en inzichten, abonneer je dan op de Vogue Business nieuwsbrief. Nu de mode zich blijft ontwikkelen en zich blijft aanpassen aan het digitale tijdperk, is het belangrijker dan ooit om deel uit te maken van het culturele gesprek. Of het nu gaat om het benoemen van nieuwe merkambassadeurs, het lanceren van sublabels gericht op Gen Z, of het verleggen van de grenzen met influencer- en celebrity-marketing: de mode-industrie verandert en evolueert voortdurend.

In 2023 kreeg de mode-industrie te maken met nieuwe uitdagingen en kansen, omdat zij bleef worstelen met veranderende waarden en een toekomst die gedomineerd werd door sociale media. Vogue Business behandelde een verscheidenheid aan onderwerpen, van veelbesproken artikelen over omvangsinclusiviteit en desillusie op de werkplek tot agendabepalend nieuws en strategische diepgaande gesprekken met leidinggevenden uit de sector. Deze artikelen zijn bedoeld om belangrijke inzichten te verschaffen in wat de toekomst van mode en beauty vormgeeft.

Een serie in januari ging in op de groeiende kloof tussen influencers en hun publiek toen een debat over rijkdom en klasse oplaaide tijdens een influencer-reis naar Dubai. In februari debuteerde Adidas met zijn Sportswear-label, gericht op Gen Z-consumenten met een nieuwe lijn naast de Performance- en Originals-collecties. In het modeseizoen van 2024 nam de populariteit van slipjes als trend sterk toe, terwijl de overname van Aesop door L’Oréal het merk op weg zette naar wereldwijde expansie.

Uiteindelijk is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in een branche die zich snel blijft ontwikkelen. Abonneer u op Vogue Business en blijf op de hoogte van wat de toekomst van de mode in petto heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER