De cafetaria van een middelbare school in DeKalb County voldoet niet aan de gezondheidsinspectie
Nieuws

De cafetaria van een middelbare school in DeKalb County voldoet niet aan de gezondheidsinspectie

De cafetaria van Decatur Middle School op Druid Hills Middle School kreeg onlangs een onvoldoende van 63 bij de gezondheidsinspectie. De schoolkantine, gelegen in DeKalb County, Georgia, zal verbeteringen moeten aanbrengen om open te kunnen blijven na de inspectie door het Georgia Department of Public Health.

Inspecteurs ontdekten tijdens de inspectie verschillende overtredingen, waaronder een medewerker die zijn handen niet wast nadat hij naar het toilet was gegaan voordat hij studenten bediende. Bovendien bleken voedselproducten bij onjuiste temperaturen te zijn bewaard en werden salades bereid zonder de juiste koelmethoden te volgen. Andere overtredingen waren onder meer verlopen yoghurt, een kapotte gootsteen en het ontbreken van een gecertificeerde voedselmanager ter plaatse.

Na de inspectie kreeg de school de opdracht om de overtredingen binnen een bepaald tijdsbestek te corrigeren, anders zou ze de mogelijkheid krijgen om vrijwillig te sluiten totdat de problemen waren opgelost. Schoolfunctionarissen brachten de ouders onmiddellijk in een brief op de hoogte van de mislukte inspectie, waarin ze hen verzekerden dat er corrigerende maatregelen werden genomen.

Druid Hills Middle School heeft al personeelsherscholing en tijdelijke oplossingen geïmplementeerd, zoals het installeren van een draagbare vriezer, om aan de bevindingen van de inspectie te voldoen. De school zal naar verwachting op 12 maart opnieuw worden geïnspecteerd door functionarissen van het ministerie van Volksgezondheid en heeft er alle vertrouwen in dat ze zal slagen, gebaseerd op de eerdere gezondheidsscores van respectievelijk 86 en 100 in oktober en maart 2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER