De .debug van dit jaar zal bestaan ​​uit 120 sprekers en topsterren uit de regionale tech-gemeenschap.
Technologie

De .debug van dit jaar zal bestaan ​​uit 120 sprekers en topsterren uit de regionale tech-gemeenschap.

Het .debug-evenement van dit jaar zal plaatsvinden op 6 en 7 juni in Lauba en op de Algebra Campus in Zagreb, waarbij de organisatoren een diverser programma, inspirerende sprekers en ruime netwerkmogelijkheden met de regionale IT-gemeenschap beloven. Het evenement zal gedurende twee dagen in totaal 100 lezingen omvatten, die allemaal zullen worden opgenomen en na de productie zullen worden verwerkt voor kaarthouders.

In slechts vijf jaar is .debug uitgegroeid tot een van de grootste bijeenkomsten van de technologische gemeenschap in de regio, waar belangrijke figuren uit de industrie worden gepresenteerd. Deelnemers krijgen niet alleen de kans om naar deze sprekers te luisteren, maar ook om met hen te communiceren tijdens twee dagen van gezelligheid in een unieke sfeer. De keynote lezingen van het evenement zullen worden gegeven door IT-legendes met een wereldwijde reputatie, waardoor dit voor velen een langverwachte gebeurtenis wordt.

Onder de keynote sprekers bevinden zich de oprichters van succesvolle IT-bedrijven uit Kroatië, Servië en Bosnië en Herzegovina, die naar verwachting aanzienlijke belangstelling zullen trekken. Daartoe behoren figuren als Izabela Jelenia, Branko Milutinova en Igor Krezi, die het diverse talent en de innovatieve geest in de regio benadrukken. Belangrijke figuren uit de sector zullen ook deelnemen aan C-Level-panels om de toekomst van de IT-scene en de levens van ontwikkelaars in Kroatië te bespreken.

Het evenement wordt afgesloten met een informeel panel met enkele van de meest vermakelijke figuren uit de regionale technologiescene, die inzichten delen over het opbouwen van succesvolle technologiebedrijven. In totaal verwachten de organisatoren ongeveer 2.000 bezoekers, met 1600 vrijgegeven tickets, inclusief kortingstarieven voor studenten. De sponsor van het evenement is Hrvatski Telekom, met Algebra als productiepartner. Gedetailleerde informatie over het programma is te vinden op de officiële website van de conferentie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER