De geavanceerde technologiecampus van StoreDot is nu operationeel in Irvine, Californië.
Technologie

De geavanceerde technologiecampus van StoreDot is nu operationeel in Irvine, Californië.

StoreDot heeft een nieuwe, ultramoderne faciliteit van 5.800 vierkante meter geopend in Zuid-Californië, die de nabijheid van grote autoklanten en productiepartners in de regio zal vergroten. De faciliteit zal ook toegang bieden tot technisch en technisch toptalent van gerenommeerde universiteiten aan de westkust en innovatieve batterijbedrijven. Met een robuuste toeleveringsketen voor elektrische voertuigen en energieopslag in Noord-Amerika zal StoreDot alternatieve materialen en leveranciers kunnen vinden voor zijn XFC-batterijtechnologie.

De officiële opening van het nieuwe centrum markeert een belangrijke mijlpaal in het commercialiseringsproces van StoreDot voor zijn XFC-technologie, waarbij het Amerikaanse team een ​​cruciale rol speelt bij het ondersteunen van onderzoek en wereldwijde expansie-inspanningen. Dr. David Lee, Chief Scientific Officer en hoofd van de Advanced Technology Campus, uitte zijn enthousiasme over de opening en verklaarde dat dit een belangrijke stap betekent in de richting van het commercialiseren van de baanbrekende XFC-batterijtechnologie van het bedrijf. De nieuwe faciliteit zal StoreDot in staat stellen gebruik te maken van de talentenpool in de regio en tegelijkertijd de relaties met in de VS gevestigde auto-OEM’s, leveranciers en strategische partners te versterken.

De Advanced Technology Campus in Zuid-Californië zal zich richten op onderzoek naar geavanceerde batterijmaterialen en productieprocessen om extreem snel opladen van elektrische voertuigen mogelijk te maken. De faciliteit zal volledig worden beheerd door het team van StoreDot en zal nauw samenwerken met de professionals op het hoofdkantoor in Herzliya, Israël. StoreDot is actief op zoek naar uitbreiding van zijn team in Irvine om de onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen voor zijn XFC-batterijtechnologie te versnellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER