De Glasnow-handel tussen Rays en Dodgers is eindelijk voltooid
Sport

De Glasnow-handel tussen Rays en Dodgers is eindelijk voltooid

De Rays rondden hun veelbesproken transactie met de Dodgers zaterdag af door starter Tyler Glasnow, outfielder Manuel Margot en $ 4 miljoen cash te ruilen voor rechtshandige Ryan Pepiot en outfielder Jonny DeLuca. Dit laatste deel van de deal viel vrijdag op zijn plaats toen Glasnow instemde met een verlenging met de Dodgers die hem tot 2028 onder hun controle zal houden. De transactie bespaart de Rays $33 miljoen, aangezien Glasnow $25 miljoen verschuldigd was voor 2024 en Margot $10 miljoen. plus een buy-out van $ 2 miljoen voor een optie voor 2025.

Pepiot en DeLuca zijn in de positie om Glasnow en Margot te vervangen, hoewel zij de banen zullen moeten verdienen. Pepiot, 26, heeft een wissel die zijn beste worp is, een fastball uit de jaren 90 en een verbeterende slider. Hij stond de afgelopen twee jaar in de top 100 van Baseball America’s, debuteerde in 2022 en stond op de planning voor een plek in de rotatie van de Dodgers in 2023, totdat hij buitenspel werd gezet door een schuine spanning in het late voorjaar. Hij bereikte de Majors pas half augustus en gooide in acht wedstrijden (drie starts) voor de Dodgers, waarbij hij 2-1 sloeg met een ERA van 2.14. DeLuca, 25, is een rechtshandige slagman met enige kracht en snelheid die op alle drie de outfield-plekken kan spelen. Hij stond op de 17e plaats onder de vooruitzichten van de Dodgers in 2023 en had een groot seizoen, waarbij hij van Double A naar Triple A naar de majors ging en in totaal 19 homeruns sloeg.

Meld u aan voor de Sports Today-nieuwsbrief en ontvang dagelijkse updates over de Bucs, Rays, Lightning en universiteitsvoetbal in heel Florida. Mis nooit meer het laatste nieuws met je favoriete sportteams in Tampa Bay. Volg onze berichtgeving op Instagram, X en Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER