De huidige trends in machine vision-technologie
Technologie

De huidige trends in machine vision-technologie

Op 24 april 2024 om 11:00 uur ET / 10:00 uur CT / 8:00 uur PT / 16:00 uur GMT organiseert visie-expert David Dechow een webinar dat 1 uur duurt. Als u zich al heeft geregistreerd, kunt u op de meegeleverde link klikken om in te loggen en deel te nemen aan de sessie.

Tijdens het webinar zal David Dechow zijn inzichten geven over opkomende en volwassen wordende inspectietechnologieën en hoe deze effectief kunnen worden gebruikt in machine vision-toepassingen. Enkele van de onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer GigE Vision-camera’s, Deep Learning, robotbegeleiding voor toepassingsspecifieke oplossingen, vooruitgang in 3D-beeldvorming, gespecialiseerde beeldvorming zoals SWIR, hyperspectraal en neuromorfisch, evenals verlichtingstechnieken.

Het webinar wordt gehost door Machine Vision Source, en David Dechow, de eigenaar, heeft een uitgebreide achtergrond met meer dan 35 jaar praktische engineering- en ontwerpervaring in machine vision-technologie en systeemintegratie. In 2007 werd de heer Dechow geëerd met de AIA Automated Imaging Achievement Award voor zijn uitmuntende carrièrebijdragen op het gebied van industriële en wetenschappelijke beeldvorming. Dit webinar belooft een waardevolle en informatieve sessie te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in machine vision-technologie en haar toepassingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER