De impact van technologie op de moderne productie
Technologie

De impact van technologie op de moderne productie

De productie maakt een aanzienlijke transformatie door, aangedreven door digitale technologieën en automatisering. Deze evolutie beperkt zich niet tot de automobielsector, maar heeft gevolgen voor industrieën over de hele linie. Matthew Fordenwalt, Senior VP Lifecycle Services bij de wereldwijde grote Rockwell Automation, bespreekt hoe digitale technologieën een revolutie teweegbrengen in de productie in verschillende sectoren. Ook onderzoekt hij de mogelijkheden in India, waar het bedrijf dit jaar zijn veertigjarig bestaan ​​viert.

Fordenwalt benadrukt de veranderingen in de autoproductie en de potentiële voordelen die digitale technologieën voor elke sector kunnen opleveren. Hij benadrukt de rol van automatisering bij het stroomlijnen van productieprocessen en het verhogen van de efficiëntie. Daarnaast onderzoekt hij hoe Rockwell Automation zijn expertise inzet om de Indiase markt aan te boren en zijn activiteiten in de regio uit te breiden.

In een gesprek met Sumantra Bibhuti Barooah van ETAuto deelt Fordenwalt inzichten over de impact van technologie op de productie en de toekomst van de industrie. Hij bespreekt het belang om voorop te blijven lopen in een snel evoluerend technologisch landschap en de kansen die in het verschiet liggen voor fabrikanten die de digitale transformatie omarmen. Terwijl de productie zich blijft ontwikkelen, lopen bedrijven als Rockwell Automation voorop bij het stimuleren van innovatie en het vormgeven van de toekomst van de industrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER