De innovatie van live sportproductie in uitdagende tijden voor RSN’s, zoals besproken door Bally Sports SVP en uitvoerend producent Mike Connelly
Sport

De innovatie van live sportproductie in uitdagende tijden voor RSN’s, zoals besproken door Bally Sports SVP en uitvoerend producent Mike Connelly

Bally Sports SVP en uitvoerend producent Mike Connelly loopt voorop bij het innoveren van de productie van live sport om de uitdagingen aan te gaan waarmee Regional Sports Networks (RSN’s) in de branche worden geconfronteerd. Ondanks een turbulent jaar voor RSN’s in 2023, omarmt het team van Bally Sports nieuwe en innovatieve manieren om berichtgeving te bieden aan de fans van hun teams.

Op de SVG Summit van 2023 deelde Mike Connelly zijn inzichten over de technologieën die hij nauwlettend in de gaten houdt terwijl ze het nieuwe jaar ingaan. De focus ligt op het vinden van geavanceerde oplossingen en strategieën om de live sportuitzendingservaring voor kijkers te verbeteren, zelfs in het licht van uitdagingen in de sector.

Bezoek het YouTube-kanaal van SVG voor interviews en discussies met marktleiders als Mike Connelly om meer te horen over de SVG Summit 2023 en andere branchegerelateerde gesprekken. De toewijding van de RSN-industrie om zich aan te passen aan veranderingen en innovatie te omarmen, blijkt duidelijk uit de inspanningen van leiders als Connelly terwijl ze ernaar streven de productie-ervaring van live sport te verbeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER