De inschrijving voor het FHSU-wetenschapszomerkamp is nu geopend
Nieuws

De inschrijving voor het FHSU-wetenschapszomerkamp is nu geopend

Het Science and Mathematics Education Institute (SMEI) van Fort Hays State University organiseert zomerkampen voor jonge studenten die in de vierde tot en met de achtste klas zitten. De kampen hebben een beperking van twee kampen per student en raken snel vol. De kampen duren vier dagen per week, van maandag tot en met donderdag, waarbij elke sessie drie uur duurt, hetzij in de ochtend van 9.00 tot 12.00 uur of in de middag van 13.00 tot 16.00 uur.

Een van de kampen die dit jaar worden aangeboden, is het Main Street Math Camp voor leerlingen van groep vier tot en met zes. Het vindt plaats van 3 tot 6 juni in de middag van 13.00 tot 16.00 uur. Een ander kamp, ​​A Sense of Place: Designing for Folklore and Fairytale, zal beschikbaar zijn voor groep vijf en zes in de ochtend van 10 tot 13 juni en voor groepen zeven en acht uur 's middags op dezelfde data.

Camp North Star is bedoeld voor leerlingen van groep vijf tot en met zeven en loopt van 17 tot 20 juni in de ochtend. Dit kamp richt zich op technische activiteiten zoals CAD-ontwerp, raketontwerpen, de bewegingswetten van Newton, nanotechnologie, robotica en raketten met vaste brandstof. Daarnaast zijn er kampen zoals Robot O Rama voor de groepen vier en vijf, en Robo Challenge voor de groepen zes tot en met acht, beide gericht op robotica en praktische activiteiten.

Voor elk kamp geldt een inschrijfgeld van $ 70, met een uiterste inschrijfdatum op vrijdag 3 mei. Registratie vindt plaats op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, met een maximum van twee kampen per student. Voor meer details en registratie-informatie kunnen geïnteresseerde personen telefonisch contact opnemen met Cari Rohleder op 785.628.4743 of per e-mail op [email protected]. Aanvullende informatie en registratiebrochures zijn toegankelijk via de SMEI-website op https://www.fhsu.edu/smei/camps/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER