De nieuwe Pura 70: een nieuwe naam voor Huawei's iconische P-serie
Technologie

De nieuwe Pura 70: een nieuwe naam voor Huawei's iconische P-serie

Huawei heeft aangekondigd dat hun vlaggenschip smartphoneserie, Huawei P, zal worden omgedoopt tot Huawei Pura en binnenkort de Huawei Pura 70-serie toestellen zal uitbrengen. Het bedrijf introduceerde in mei vorig jaar de nieuwste smartphone uit de P-serie, de Huawei P60 Pro, bekend om zijn geavanceerde fotografische systeem met een XMAGE-camera met een zelfinstellend fysiek diafragma. Nu wil Huawei hun P-serie hernoemen tot de Pura-serie, waarbij de nadruk ligt op eenvoud en puurheid in ontwerp.

Richard Yu, CEO van Huawei's consumentendivisie, kondigde de nieuwe Pura-serie aan op het Weibo-profiel van het bedrijf, waarbij hij de nadruk legde op een ontwerp waarin technologie, mode en kunst centraal staan. De nieuwe Huawei Pura 70-smartphone wordt het eerste toestel in de Pura-serie, als opvolger van de Huawei P60. De door Huawei uitgebrachte promotievideo toont de verbeterde fotografische mogelijkheden van de smartphone en een cameramodule met een uniek driehoekig ontwerp, dat klassieke elegantie combineert met moderne technologie.

Hoewel Huawei geen releasedatum heeft gespecificeerd voor de Huawei Pura 70-serie, suggereren rapporten dat deze meerdere modellen zal bevatten, zoals de Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ en Pura 70 Ultra. Fans en enthousiastelingen kijken reikhalzend uit naar meer details en features van deze nieuwe smartphones van Huawei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER