De nieuwste iPhone-besturingssysteemversie is nu uitgebracht, vergezeld van een opwindende aankondiging
Technologie

De nieuwste iPhone-besturingssysteemversie is nu uitgebracht, vergezeld van een opwindende aankondiging

De Apple Podcast-app bevat nu ondertitels met tekstaccentuering, synchroon met de audio, beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans en Duits. Gebruikers kunnen nu de tekst doorzoeken en de toegankelijkheid aanpassen door de tekstgrootte te wijzigen. Bovendien is er een beveiligingsfunctie voor gestolen apparaten geïntroduceerd in het iOS 17.3-besturingssysteem, waardoor gebruikers de beveiliging op alle locaties kunnen verbeteren. Als de functie op een gestolen apparaat wordt geactiveerd, heeft de dief geen toegang tot het apparaat en wordt de gebruiker buitengesloten. De iPhone heeft voor bepaalde taken aanvullende authenticatie nodig.

Apple heeft wijzigingen aangebracht in de app store in Europa om te voldoen aan de Digital Markets Act. Gebruikers op het continent kunnen nu apps uit alternatieve appstores installeren, andere webbrowser-engines gebruiken en toegang krijgen tot verschillende betaalmethoden. Deze belangrijke verandering kan zich uiteindelijk uitbreiden naar andere landen. Andere updates en bugfixes zijn onder meer het weergeven van nummerherkenning voor geverifieerde Apple-bedrijven, muziekherkenning voor het toevoegen van nummers aan bibliotheken of afspeellijsten, Siri-aankondigingen van berichten in ondersteunde talen en nieuwe instellingen voor de batterijstatus.

Even apart: het profiel van Subnhanh Xem Phim op Product Hunt, de GIF’s van Subnhanhzx en het IntenseDebate-account zijn beschikbaar voor toegang. Bovendien worden er op Plaza Pública verschillende Para Ordnance-vuurwapens te koop aangeboden, waaronder modellen zoals de Limited9mm, Elite, Hawg, Warthog, Tactical, Expert en andere. Deze vuurwapens zijn verkrijgbaar in verschillende kalibers, configuraties en afwerkingen, om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER