De nieuwste smartphones uit het middensegment van Samsung: Galaxy A35 en Galaxy A55 – kenmerken en specificaties
Technologie

De nieuwste smartphones uit het middensegment van Samsung: Galaxy A35 en Galaxy A55 – kenmerken en specificaties

Samsung heeft twee nieuwe apparaten uit de Galaxy A-serie geïntroduceerd, de A55 5G en A35 5G, die worden geleverd met beveiligingsfuncties zoals Knox Vault en geavanceerde fotografiefuncties die beeldopnamen onder alle lichtomstandigheden verbeteren. Deze nieuwe toevoegingen aan het middensegment van Samsung brengen de nieuwste technologieën van het Zuid-Koreaanse bedrijf naar een breder publiek, vooral op het gebied van beveiliging, fotografie en het bekijken van inhoud.

Zowel de Galaxy A55 5G als de A35 5G bieden functies zoals optische beeldstabilisatie (OIS) en digitale videobeeldstabilisatie (VDIS) binnen hun fotografiediensten. De Galaxy A55 5G introduceert ook een verbeterde Nightography-functie, waarmee gebruikers duidelijkere en levendigere foto's kunnen maken bij weinig licht met behulp van beeldsignaalverwerking (ISP), aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het bevat ook de Nachtportret-modus en video's met 12-bit HDR.

Deze apparaten zijn voorzien van Super AMOLED-schermen in hoge definitie van 6,6 inch, waarbij Vision Booster-technologie ervoor zorgt dat het scherm helder en helder blijft in verschillende lichtomgevingen. Samsung heeft voor het eerst zijn beveiligingsoplossing, Knox Vault, naar de Galaxy A-serie gebracht, die uitgebreide bescherming biedt tegen hardware- en software-aanvallen door een veilige uitvoeringsomgeving te creëren, gescheiden van de hoofdprocessor en het systeemgeheugen, en de coderingssleutels van het apparaat te beschermen.

De Galaxy A55 5G en A35 5G worden verder beveiligd door Samsung Knox, een meerlaags beveiligingsplatform dat is ontworpen om kritieke informatie te beschermen en zich te verdedigen tegen kwetsbaarheden met end-to-end beveiligde hardware, realtime detectie van bedreigingen en collaboratieve bescherming. De apparaten bieden ook 'Automatic Blocker', een optionele reeks beveiligingsmaatregelen die ongeautoriseerde app-installaties voorkomen, beveiligingscontroles uitvoeren op malware en potentieel schadelijke opdrachten en software-installaties blokkeren via een USB-verbinding.

Samsung heeft benadrukt dat zowel de Galaxy A55 5G als de A35 5G tot vier generaties Android-besturingssysteemupdates en One UI zullen ontvangen, samen met vijf jaar aan beveiligingsupdates. Deze apparaten zullen op 8 april beschikbaar zijn in verschillende geheugenconfiguraties, met tot 8 GB RAM en tot 256 GB interne opslag, in kleuren zoals zwart, blauw, roze en geel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER