De relatieve sterkte van Vista Outdoor stijgt naar nieuwe hoogten
Nieuws

De relatieve sterkte van Vista Outdoor stijgt naar nieuwe hoogten

Het aandeel Vista Outdoor (VSTO) zag zijn Relative Strength Rating vrijdag verbeteren van 69 naar 74, wat een positieve ontwikkeling is.

Bij het zoeken naar de beste aandelen om te kopen en in de gaten te houden, is de relatieve prijssterkte een factor om nauwlettend in de gaten te houden. Deze exclusieve beoordeling van Investor’s Business Daily volgt de koersbewegingen van aandelen met een score van 1 (slechtste) tot 99 (beste) en laat zien hoe het koersgedrag van een aandeel gedurende de afgelopen 52 weken zich verhoudt tot andere aandelen in de database. De geschiedenis leert dat aandelen met een hogere RS-rating doorgaans grotere winsten boeken.

De Vista Outdoor-voorraad brak eerder uit, maar is teruggevallen onder de eerdere waarde van 30,55 uit een beker met handvat. Als een aandeel een kooppunt bereikt en vervolgens 7% of meer onder de oorspronkelijke instapprijs daalt, wordt het als een mislukte basis beschouwd. Houd er ook rekening mee dat het meest recente patroon een basis in een later stadium is, waardoor het riskanter wordt om een ​​nieuwe positie in te nemen of aandelen aan een bestaande toe te voegen.

Hoewel de winst- en omzetgroei in het laatste rapport respectievelijk -37% en -10% bedroegen, betekende dit twee opeenvolgende kwartalen van verbetering voor de winsten en de omzet. Het aandeel Vista Outdoor staat op nummer 2 onder zijn sectorgenoten in de sectorgroep Leisure-Products, waarbij Vista Outdoor (VSTO) en YETI Holdings (YETI) tot de hoogst gewaardeerde aandelen van de groep behoren.

Kortom, de aandelen van Vista Outdoor hebben een verbetering laten zien in hun relatieve sterktebeoordeling, waardoor het een interessante optie is voor beleggers om naar te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER