Technologie

De technische afdeling van de New Britain High School is uitgeroepen tot CT Technology and Engineering Program of the Year

Op 7 november ontving de technologieafdeling van North Branford High School (NBHS) de eer om door de Connecticut Technology Engineering Education Association te worden uitgeroepen tot ‘Connecticut Technology and Engineering Program of the Year’. De prijs werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse professionele ontwikkelingsevenement van de vereniging.

De technologieafdeling van de NBHS werd erkend vanwege haar toewijding om studenten een verscheidenheid aan technologiecursussen te bieden. Deze cursussen omvatten Project Lead the Way (pre-engineeringcursussen), Inleiding tot de bouw, Geavanceerde constructie, Inleiding tot de automobielsector, Huisreparatie, Transportsystemen, Inleiding tot video-/tv-productie, Gemiddelde video-/tv-productie en Geavanceerde video-/tv-productie.

Leden van de NBHS Technology Department, waaronder instructeurs Ken Rice, Chris Reynolds en Nick DeLizio, waren aanwezig om de onderscheiding in ontvangst te nemen. De eer is een bewijs van de inzet van de afdeling om kwalitatief hoogstaand technologieonderwijs aan haar studenten te bieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER