De wedstrijd van Lehigh en Colgate verhuisde naar CBS Sports Network
Sport

De wedstrijd van Lehigh en Colgate verhuisde naar CBS Sports Network

De Patriot League maakte maandag bekend dat Lehigh’s reguliere seizoensfinale tegen de Colgate Raiders op zaterdag 2 maart zal worden uitgezonden op CBS Sports Network als onderdeel van de televisiedeal van de competitie met het netwerk. De dameswedstrijd tegen de Raiders begint na de herenwedstrijd nog steeds om 16.30 uur in de Stabler Arena. Live verslaggeving van de wedstrijd begint om 12.00 uur ET in de Stabler Arena, waarbij Jason Knapp play-by-play speelt en Mo Cassara een analyse geeft van de nationale televisie-uitzending.

Colgate (20-9, 14-2 PL) reist af naar Lehigh (12-15, 9-7 PL) in een duel tussen teams die bovenaan het klassement van de League staan. De Raiders behaalden hun vijfde titel op rij in het reguliere seizoen van de Patriot League met een overwinning tegen Lafayette. De Mountain Hawks wonnen hun laatste vijf wedstrijden en schoven op naar de derde plaats. De Raiders versloegen eerder de Mountain Hawks in een game die op 22 januari werd uitgezonden op CBS Sports Network.

Beide games hebben een ‘White Out’-thema, waarbij fans worden aangemoedigd om wit te dragen tijdens de game. Studenten die de herenwedstrijd bijwonen, ontvangen bij binnenkomst gratis t-shirts. Voor beide teams zal er ook een seniorendag worden gehouden. Blijf op de hoogte van Lehigh herenbasketbal door sociale mediaplatforms zoals Facebook, X (voorheen Twitter) en Instagram te volgen voor de laatste updates over de Mountain Hawks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER