De Xbox Series S-broodrooster is nu verkrijgbaar
Technologie

De Xbox Series S-broodrooster is nu verkrijgbaar

De Xbox Series S-broodrooster is te koop in de Verenigde Staten. Walmart verscheen voor het eerst op een aantal Franse sites bijna een jaar geleden en is nu begonnen met de verkoop van de broodrooster voor een prijs van $ 39,99. De broodrooster heeft hetzelfde ontwerp als de Xbox Series S, inclusief het opvallende zwarte ventilatierooster, maar beschikt ook over extra functies. Deze functies omvatten zes bruiningsniveaus, een verwijderbare kruimellade, een LED-countdown-timer en een ontdooiknop. Het opvallende kenmerk is de mogelijkheid om het Xbox-logo op het brood af te drukken. Hoewel de Xbox Series S-broodrooster niet de eerste broodrooster is die is ontworpen voor gamers, treedt hij in de voetsporen van Bungie’s broodrooster met Destiny-thema, die een paar jaar geleden werd uitgebracht en de mogelijkheid bood om het Tricornio-logo van Destiny op toast te drukken.

Het werd ongeveer een jaar geleden op sommige Franse websites vermeld en is nu te koop bij Walmart voor $ 39,99. Hij heeft hetzelfde ontwerp als de Xbox Series S, inclusief het zwarte ventilatierooster, maar bevat een paar extra functies. Met zes bruiningsniveaus, een afneembare kruimellade, een LED-countdown-timer en een ontdooiknop biedt het ook de unieke mogelijkheid om het Xbox-logo op het brood te printen. Net als Bungie’s broodrooster met Destiny-thema, is de Xbox Series S-broodrooster een voorbeeld van een broodrooster die speciaal voor gamers is ontworpen.

Dit ondanks het feit dat de Xbox Series S-broodrooster meer dan een jaar geleden voor het eerst op Franse sites werd gezien. Hoewel het aanvankelijk alleen in Frankrijk verkrijgbaar was, is het nu in Amerika te koop voor $ 39,99. Hij heeft het uiterlijk van de Xbox Series S met zijn opvallende zwarte ventilatierooster en bevat ook verschillende functies, zoals zes bruiningsniveaus, een verwijderbare kruimellade, een LED-countdown-timer en een ontdooiknop. Maar het meest aantrekkelijke kenmerk is de mogelijkheid om het Xbox-logo op het brood te drukken. Dit volgt op het precedent dat Bungie schiep met hun broodrooster met Destiny-thema, waardoor de markt werd geopend voor op gaming geïnspireerde broodroosters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER