Debut of the New ID. Buzz GTX Featuring 4MOTION All-Wheel Drive on the Global Stage
Nieuws

Debut of the New ID. Buzz GTX Featuring 4MOTION All-Wheel Drive on the Global Stage

Het bagageruimtevolume van de ID. Buzz GTX (standaardwielbasis) is behoorlijk veelzijdig, met een inhoud variërend van 1.121 liter tot 2.123 liter, afhankelijk van de zitconfiguratie. Wanneer de achterbank wordt neergeklapt, neemt het volume toe, waardoor er voldoende ruimte ontstaat voor bagage en vracht. De uitgebreide ID. Buzz GTX biedt nog meer ruimte, met een inhoud van 1.340 liter wanneer hij tot aan de rugleuningen van de tweede zitrij wordt beladen.

Voor degenen die nog meer opslagruimte nodig hebben, is de grote ID. De Buzz GTX kan tot 2.469 liter bagage vervoeren als hij tot aan de eerste zitrij wordt geladen. Zelfs als alle zeven stoelen bezet zijn, is er achter de derde zitrij in het lange GTX-model nog steeds 306 liter laadruimte beschikbaar.

Om de bruikbaarheid van de bagageruimte verder te vergroten, zijn zowel ID. Buzz GTX-modellen kunnen worden uitgerust met een lang of kort Multiflex-bord, inclusief twee vouwdozen. Het Multiflex-bord maakt een tweede laadniveau mogelijk en creëert een vlakke laadruimte wanneer de achterbank wordt neergeklapt, waardoor het gemakkelijker wordt om grotere voorwerpen te vervoeren en de opslagruimte in het voertuig te maximaliseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER