Sport

Derrick Henry’s touchdown vergroot de voorsprong van Titans naar 17-3

De Bengals staan ​​voor een moeilijke start van hun poging tot een tweede opeenvolgende overwinning in Tennessee. Running back Derrick Henry maakte een touchdownrun van 29 meter met nog iets meer dan drie minuten te gaan in de eerste helft, wat de Titans een voorsprong van 17-3 opleverde. Deze touchdown markeerde Henry’s 80e in zijn NFL-carrière.

Aan het begin van de wedstrijd voerden de Bengals een rit van 72 meter uit, maar bereikten de eindzone niet. Toch wisten ze een 3-0 voorsprong veilig te stellen. Helaas leverden hun volgende drie drives slechts 34 yards en drie eerste downs op. Aan de andere kant slaagden de Titans er ook in om een ​​velddoelpunt te scoren tijdens hun eerste rit en stelden ze hun eerste touchdown eerder in het tweede kwartaal veilig. Ryan Tannehill maakte contact met Nick Westbrook-Ikhine voor een score na een belangrijke actie waarbij DeAndre Hopkins betrokken was, waardoor ze door het veld schoven.