Diego Forlan, legende van Manchester United, verruilt voetbal voor tennis
Sport

Diego Forlan, legende van Manchester United, verruilt voetbal voor tennis

Voormalig Manchester United-cultheld Diego Forlan, vooral bekend om zijn doelpuntenvermogen, heeft de laatste tijd voor veel ophef gezorgd op de tennisbaan. De 45-jarige Uruguayaan stopte in 2019 met voetbal na een korte periode in Hong Kong bij Kitchee en is sindsdien overgestapt naar het coachen van Penarol en Atenas in Uruguay.

Forlan verraste fans door deel te nemen aan de ITF Tour en zijn vaardigheden in een nieuwe sport te demonstreren. Hij reisde onlangs naar Peru om deel te nemen aan een ITV MT1000-evenement in Lima, waar hij deelneemt in de categorie 45+. In een video die online circuleert, is Forlan te zien terwijl hij forehands serveert en slaat, wat zijn veelzijdigheid als atleet aantoont.

Forlan's terugkeer op het veld was indrukwekkend, nadat hij op 16-jarige leeftijd het tennis had opgegeven om zijn voetbalcarrière voort te zetten. Hij heeft in zijn laatste twee wedstrijden op het ITF-circuit in Lima slechts drie wedstrijden laten vallen. Fans zijn verbaasd over zijn veelzijdige capaciteiten en kijken ernaar uit om te zien hoe hij presteert in de kwartfinale tegen de Braziliaan Antonio Amaro da Silva Filho.

Diego Forlan's reis van het winnen van de Copa America in 2011 tot deelname aan de ITF Masters Tour in 2024 is een bewijs van zijn vastberadenheid en vaardigheid. Of het nu op het voetbalveld of op de tennisbaan is, Forlan blijft indruk maken op fans over de hele wereld met zijn atletische vaardigheden en competitieve instelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER