Discovery World on Market achieves significant milestone in its first year
Nieuws

Discovery World on Market achieves significant milestone in its first year

Discovery World on Market in Parkersburg, W.Va. vierde woensdag een belangrijke mijlpaal toen ze hun 60.000ste klant verwelkomden sinds ze hun deuren openden in hun eerste bedrijfsjaar. Deze prestatie overtrof de verwachtingen van het museum en onderstreepte de impact die het museum al maakt in de gemeenschap. STEAM-manager Logan Mace was er trots op dat het museum een ​​bestemming is geworden voor bezoekers van heinde en verre, wat de aantrekkingskracht en groeiende populariteit aantoont.

Mace benadrukte de positieve reacties die zij hebben ontvangen van bezoekers, van wie velen lange afstanden afleggen om te ervaren wat het museum te bieden heeft. Hij is van mening dat het succes van het museum bij het aantrekken van een divers publiek een bewijs is van de kwaliteit van hun tentoonstellingen en programma's. Vooruitkijkend naar hun tweede jaar plaagde Mace komende attracties en activiteiten die kinderen in de gemeenschap zullen blijven boeien en inspireren.

Terwijl Discovery World on Market naar de toekomst kijkt, blijven ze zich inzetten voor het bieden van verrijkende ervaringen voor bezoekers van alle leeftijden. De toewijding van het museum aan het bevorderen van onderwijs en innovatie wordt weerspiegeld in hun groeiende populariteit en positieve impact op de gemeenschap. Met spannende plannen in het verschiet is Discovery World on Market klaar om voort te bouwen op hun aanvankelijke succes en hun reputatie als een must-visit bestemming in Parkersburg verder te verstevigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER