Disney en Epic Games werken samen om een ​​gloednieuw universum van games en entertainment te creëren
Technologie

Disney en Epic Games werken samen om een ​​gloednieuw universum van games en entertainment te creëren

Disney heeft plannen aangekondigd om het universum van zijn belangrijkste franchises uit te breiden met de hulp van de ontwikkelingsstudio van Epic Games, voortbouwend op een samenwerking die al jaren aan de gang is. Dit voorstel zal “een persistent, open en interoperabel ecosysteem” van Fortnite creëren om de geliefde verhalen en ervaringen van Disney te integreren.

De grafische engine van Epic Games, Unreal Engine, is gebruikt in populaire games zoals Kingdom Hearts 3 en Star Wars Jedi: Survivor, maar ook bij het bewerken en animeren van films en het streamen van inhoud. Nu breidt deze samenwerking zich uit om een ​​nieuw universum van games en entertainment te creëren dat het bereik van Disney-verhalen en -ervaringen verder zal vergroten. Dit nieuwe universum wordt aangedreven door Unreal Engine en biedt consumenten de mogelijkheid om inhoud, personages en verhalen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar en meer te spelen, bekijken, kopen en ermee te communiceren.

“We werken samen aan iets compleet nieuws om een ​​persistent, open en interoperabel ecosysteem op te bouwen dat de Disney- en Fortnite-gemeenschappen zal verenigen”, zegt Tim Sweeney, CEO en oprichter van Epic Games. Bovendien zal Disney $1,5 miljard investeren om een ​​aandelenbelang in Epic Games te verwerven, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, waaronder goedkeuringen van de regelgevende instanties.

In andere niet-gerelateerde inhoud zijn er links naar verschillende profielen voor een gebruiker met de naam Shokrieanwar, evenals links naar een Quiropractico Barcelona-website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER