DJ Reader heeft deze week een ontmoeting met de Lions
Sport

DJ Reader heeft deze week een ontmoeting met de Lions

Verdedigingsuitrusting DJ Reader, gerangschikt als PFT’s best overgebleven vrije agent op nummer 16, heeft onlangs een toename van de belangstelling van teams gezien. Zijn markt was tot nu toe relatief rustig en de Lions planden deze week een bezoek aan hem. Volgens Mike Garafolo van NFL Media zijn de Bengals ook geïnteresseerd in het terughalen van Reader, maar de achtjarige veteraan heeft de aandacht getrokken van verschillende andere teams.

Reader herstelt momenteel van een quadpeesblessure waardoor hij op 18 december in de gewonde reserve terechtkwam. Daarom zullen teams die geïnteresseerd zijn om hem te contracteren waarschijnlijk willen dat hun medische staf een grondig onderzoek uitvoert voordat ze een beslissing nemen. Ondanks zijn blessure had Reader een productief seizoen 2023, waarin hij eindigde met 34 tackles, zeven quarterback-hits, twee tackles wegens verlies, één zak, één verdedigde pass en één onhandige poging tot herstel in 14 wedstrijden.

Na vier seizoenen bij de Houston Texans te hebben doorgebracht nadat hij in de vijfde ronde was opgeroepen, sloot Reader zich in 2020 aan bij de Bengals. Nu, als een van de beste beschikbare vrije agenten, willen teams graag zijn diensten veiligstellen voor het komende seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER