Domo neemt deel aan de 52e jaarlijkse technologie-, media- en telecomconferentie van TD Cowen
Technologie

Domo neemt deel aan de 52e jaarlijkse technologie-, media- en telecomconferentie van TD Cowen

Domo (Nasdaq: DOMO) heeft vandaag aangekondigd dat oprichter en CEO, Josh James, een presentatie zal geven op de 52e jaarlijkse Technology, Media & Telecom Conference van TD Cowen op woensdag 29 mei 2024 om 9.40 uur ET. De presentatie zal live worden uitgezonden op de Investor Relations-website van Domo op www.domo.com/IR.

Domo is een bedrijf dat individuen in staat stelt gegevens beter te gebruiken om een ​​grotere impact op hun bedrijf te hebben. Hun cloud-native data-ervaringsplatform biedt meer dan alleen traditionele business intelligence en analytics. Met gebruiksvriendelijke dashboards en apps maakt Domo data zichtbaar en bruikbaar. Door verbinding te maken met bestaande cloud- en legacy-systemen helpt Domo bedrijven kritische bedrijfsprocessen snel op schaal te optimaliseren om exponentiële bedrijfsresultaten te behalen.

Voor meer informatie over Domo, bezoek www.domo.com of volg ze op LinkedIn, X en Facebook. Domo is een geregistreerd handelsmerk van Domo, Inc.

Domo verspreidt materiële informatie over het bedrijf, producten en diensten via verschillende kanalen, waaronder hun website, persberichten, SEC-documenten, blogs en sociale media. Ze gebruiken platforms zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en het Twitter-account van hun CEO om informatie over het bedrijf openbaar te maken. Beleggers worden aangemoedigd om deze sociale mediakanalen te volgen, naast de traditionele informatiebronnen.

Voor mediavragen kunt u contact opnemen met Cynthia Cowen via [email protected]. Voor investor relations kunt u contact opnemen met Peter Lowry via [email protected].

Vind de bronversie van dit persbericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240524123848/en/

LAAT EEN REACTIE ACHTER