Drie nieuwe technologiemanagers sluiten zich aan bij Little Caesars
Technologie

Drie nieuwe technologiemanagers sluiten zich aan bij Little Caesars

Little Caesars' moederbedrijf Ilitch heeft onlangs de promotie aangekondigd van drie leidinggevenden naar belangrijke leiderschapsrollen binnen de technologiedivisie van het bedrijf. Deze leidinggevenden zullen verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de technologische infrastructuur en cyberbeveiliging bij de in Detroit gevestigde pizzaketen, en voor het verbeteren van de technologie in het gehele Ilitch-portfolio.

Een van de gepromoveerde leidinggevenden is Keith Faigan, die is gepromoveerd tot Chief Information Officer, Restaurant Systems, na een succesvolle carrière van tien jaar bij Little Caesars. Faigan leidde eerder meerdere software-initiatieven bij het bedrijf, met een focus op het e-commerceplatform Little Caesars.

Afia Phillips is ook gepromoveerd van vice-president informatiebeveiliging tot hoofd informatiebeveiliging. In haar vorige rol heeft Phillips een strategisch bedrijfsinformatiebeveiligingsprogramma opgezet om de cyberbeveiligingsrisico's in Ilitch aan te pakken.

Lance Shinabarger completeert de gepromoveerde managers en gaat van senior vice-president informatietechnologie-enterprisesystemen en mondiale infrastructuur naar chief information officer, gedeelde technologieën en applicaties. Shinabarger leidde eerder de wereldwijde infrastructuur voor Little Caesars, Detroit Red Wings, Detroit Tigers en andere Ilitch-bedrijven.

Anita Klopfenstein, Global Chief Information Officer, sprak zijn vertrouwen uit in de leiderschapskwaliteiten van Faigan, Phillips en Shinabarger. Ze benadrukte hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid en verklaarde dat ze de technologische initiatieven van het bedrijf zullen blijven stimuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER